Den nye bestyrelse i Velling Andelsbutik har pr. 1. marts 2020 ansat Laila Andersen som købmand i Min Købmand i Velling.

Butikken har fået en ny og anderledes indretning, som har givet plads til flere nye varenumre på hylderne, hvilket giver basis for en omsætningsstigning. Ønsket er at Min købmand er det nære valg.

”Butikken har siden januar været ledet af frivillige med Inge-Lise Kristensen og Margit Thomsen som primusmotorer, og de har gjort et fantastisk stykke arbejde. Bestyrelsen og de frivillige har hele tiden være bevidst om, at det er en midlertidig løsning, som har givet os tid til at finde den rette købmand”, siger bestyrelsesformand Thomas Kirk Jepsen.

Bestyrelsen har ansat Lailah Andersen, som daglig leder af butikken, og samtidig oprettet en økonomifunktion der vil blive varetaget af tidligere købmand Inge Lise Kristensen. ”Med disse tiltag, er bestyrelsens første skridt til en økonomisk rentabel drevet butik i Velling på plads”, fortsætter Thomas Kirk Jepsen.

Lailah Andersen er 43 år og har arbejdet i butik siden handelsskole-tiden, hvoraf hun har 9 år som disponent og salgsassistent hos Meny i Søndervig. Senest kommer hun fra en salgsassistent position fra Spar i Ørnhøj. ”Min motivation for at søge stillingen i Velling som butiksleder er, at det kunne være spændende at udvikle og bygge en købmandsbutik op, og jeg kan se mulighederne for vækst af købmandsbutikken i Velling”, siger Lailah Andersen.

”Opbakningen i lokalområdet har været stor, og efter vi i bestyrelsen har kigget godt ind i tallene og lavet et fornuftigt og realistisk budget for 2020, så tror vi på, at vi også har en købmand i Velling fremover”, slutter Thomas Kirk Jepsen.

Velling Andelsbutik holder en velkomst reception for Lailah Andersen den 29. februar kl. 14-16 i butikken, hvor der også vil være mulighed for at møde bestyrelsen og høre om nye tiltag og udvikling i butikken. Der vil være kaffe på kanden med lidt brød til.