Trygt børneliv
Aktiv fritidsliv
Fjordudsigt
Friskole og fribørnehave
Tæt på Ringkøbing
Fællesskab for alle

Energitestcentret Lem Kær Enge

Velling Lokalråd følger udviklingen af Lem Kær Enge som testcenter meget tæt og har ved et ekstra ordinært møde den 8. okt. 2020 besluttet at:

  1. Lokalrådet skal arbejde for at projektet reduceres så meget som muligt i forhold til de ulemper, testcentret vil have for Vellings beboere.
  2. Lokalrådet skal arbejde for at de økonomiske kompensationer bliver størst mulige og nemt tilgængelige, både i forhold til Velling som samfund og for de beboere, der vil blive mest berørt af ulemperne.
  3. Velling orienteres via nyhedsbrev, velling.eu og beboermøder.

På kommuneens side, vil du kunne finde opdateret information og materiale omkring projektet:

https://www.rksk.dk/om-kommunen/planer-og-kort/vindmoeller-paa-land/planlaegning-for-lem-kaer-energitestcenter

Nyt marts 2021: 

”Følgegruppen var 11 januar 2022 til endnu et møde på kommunen ang. Lem Kær projektet. Der arbejdes som planlagt og nu konkretiseres projektet yderligere. Der er nu forslag til endelig placering af solceller og p2x. Placering og meget præcise visualiseringer af de forventede møller. Oplæg omkring fremtidigt vådområde i den nordlige del. 

Der ud over blev det stillet til forslag at der også, ud over de nuværende visualiseringer, også laves visualiseringer på film.

Og det noteres at der arbejdes på at projektet gerne skulle kunne genere strøm og varme til lokalområdet og midler til lokalsamfundet.”

Velling Mailliste

Få nyheder direkte ned i din mailbox!

Læs mere om, hvad du siger ja til!

Tilmelding

* påkrævede felter

Copyright © 2017. All Rights Reserved.